اگر به دنبال فروش آنلاین هستید و مایلید که یک فروشگاه اینترنتی داشته باشید، روش های مختلفی برای این کار وجود دارند که اگر خودتان قصد راه اندازی داشته باشید قطعا یک دوره راه اندازی فروشگاه اینترنتی گزینه خوبی برای شماست.
چرا بهتر است که از طریق فروشگاه اینترنتی فروش داشته باشیم؟
اینکه فروشگاه اینترنتی هزینه کمتری دارد، ۲۴ ساعته باز است و مشتریان شما از سراسر ایران هستند را قطعا میدانید، پس به موارد دیگری اشاره میکنم.
۱- اگر کسب و کار فروش حضوری دارید، داشتن یک فروشگاه اینترنتی حتی برای مشتریان فعلی شما یک نعمت است، به هر حال به شما اعتماد دارند و به راحتی حاضر هستند از شما خرید کنند.
با وجود کرونا خیلی از فروشنده های سنتی آرزو کردند که ای کاش خیلی زودتر به فکر راه اندازی فروشگاه اینترنتی بودند.
۲- اگر هنوز اقدام نکردهاید، بهتر است سریعتر شروع کنید تا ۳ ماه آینده با اوج گرفتن احتمالی کرونا و یا هر اتفاق عجیب و غریب دیگر در ایران، درگاه فروش آنلاین شما همچنان فعال باشد.
۳- اگر به دنبال شروع کسب و کار اینترنتی هستید بهتر است بدانید که در هیچ زمانی مانند امروز فروش اینترنتی انقدر مرسوم نبود است.
۴- اگر فروش اینستاگرامی دارید، بد نیست بدانید که داشتن یک فروشگاه اینترنتی هم اعتمادسازی زیاد ایجاد میکند و هم یک فرآیند خرید راحت برای فالوورهای اینستاگرامتان است.
برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی شما سه گزینه پیش رو دارید.
گزینه اول: ساخت فروشگاه اینترنتی با برنامه نویسی
با استفاده از زبانهای برنامه نویسی تحت وب یک فروشگاه اینترنتی اختصاصی برای خود میسازید. که اگر خودتان برنامه نویسی نیستید و یا مایل به صرف وقت نیستید، میتوانید ساخت آن رابه یک شخص یا شرکت معتبر بسپارید.
گزینه دوم: ساخت فروشگاه اینترنتی با سیستمهای مدیریت محتوا
با استفاده از سیستمهای مدیریت محتوای سایت(CMS) که وردپرس مشهورترین آنهاست، برای خود یک سایت بسازید. این روش به مراتب سریعتر از روش اول است، اما برای فروشگاههای خیلی بزرگ توصیه نمیشود.
در این روش هم یا باید خودتان وردپرس یاد بگیرید که یادگیری آن سریعتر از روش اول است و یا انجام آن را به شرکت یا شخص بسپارید که هزینه به مراتب کمتری از حالت اول خواهد داشت.
در دوره ساخت فروشگاه اینترنتی دقیقا از این روش یک فروشگاه کامل و جامع با تمام امکانات را در کنار هم می سازیم.
گزینه سوم: ساخت فروشگاه اینترنتی با فروشگاهسازهای تحت وب
فروشگاهسازهای تحت وب، سایتهایی هستند که در آنها ثبت نام کرده و یک فروشگاه آماده با پنل مدیریت دریافت میکنید.
برای درک چگونگی آن، تصور کنید که در فیسبوک ثبت نام میکنید و یک صفحه برای خود میسازید. در این فروشگاه سازها به جای صفحه یک فروشگاه در اختیار شما قرار میگیرد.
این روش از سریعترین روشها میباشد اما در ایران همه فروشگاه سازها ظاهر مناسب و دلچسبی را به شما ارایه نمی دهند.
دوره های رایگان وردپرس زیاده، چرا از اونا استفاده نکنیم؟
در هر زمینه ای آموزش های رایگان زیادی وجود دارد، اما هر چیزی بهای خود را دارد و بهای استفاده از آموزش های رایگان و خیلی ارزان، زمان شماست.
میتوانید یک آموزش رایگان ببینید، کمی یاد بگیرید اما به نتیجه نرسید، سپس یک آموزش ارزان ببینید و کمی پیشرفت کنید اما بازهم به نتیجه دلخواه نرسید و همینطور پیش بروید و در نهایت به چیزی که میخواهید برسید.
این روش کاملا عملی است، اما ایراد آن زمان و وقتی است که از شما خواهد گرفت، اگرنه به شما قول میدهم پیچیده ترین آموزشها را هم به شکل رایگان میتوانید یاد بگیرید، اما به شرطی که زمان برای شما اهمیت چندانی نداشته باشد.
آموزش بورس را میتوان در یک دوره جامع زیر نظر افراد با تجربه آموخت و هم میتوان با آزمون و خطا و مطالعه پی دی اف های کوتاه آموخت.
اما در حالت دوم قطعا زمان زیادی لازم است تا به همه نکات لازم برسیم و تجربیاتی که اساتید منتقل میکنند را تجربه کنیم.
ممنون از مطالب آموزنده تون